dissabte, 24 d’abril del 2010

Lliga Catalana

Se'ns ha acudit encetar el blog justament quan estem immersos en la competició més important a nivell de clubs de tota la temporada, i on més integrants del grup participen (petita indirecta a la gent a la qual li fa mandra anar als controls i només competeix a la lliga :P).

Les coses no pinten gaire bé aquest any, amb l'equip masculí i el femení classificats a les finals de descens i amb força possibilitats de baixar de categoria. No obstant, les jornades finals se'ns acostumen a donar bé, així que el miracle encara és possible (però altament improbable).

A títol individual hi va haver actuacions força destacables a les jornades classificatòries. En noies, la Laura va guanyar el 100 amb 12,90 (que hagués estat mínima promesa si no haguessin canviat la normativa aquest any) i va quedar cinquena al 200 amb 27,66 i més de 3 m/s de vent en contra; a les mateixes proves, la Berta va rubricar 13,66 i 28,23, amb molt marge de millora. Altres dues integrants del grup van participar al 400 llisos: la Clara, amb moltes molèsties en un bessó, va fer un gran esforç per arribar a meta en 1:18,19, mentre que la Mariona va debutar a la distància amb una magnífica marca d'1:11,15. Per últim, el relleu 4x100 amb la Berta, l'Anna Llansana, la Mariona i la Laura va acabar sisè amb 53,93.



La Clara, lluitant amb el crono y amb la lesió

A l'equip masculí hi va haver més "benjamins de primer". Destaca l'aportació de l'Esteve a la primera jornada, guanyant el 100 amb 10,8 ventosos i col·laborant a la victòria del relleu 4x100 (juntament amb el Xavi, el Dima i l'Edu Sanjosé) amb 45,0. El Xavi va quedar segon al 110 tanques amb 16,4, mentre que el Dima feia 19,7 a la mateixa prova. A la segona jornada, ells dos van aportar força punts a l'equip al llançament de javelina, amb 40,90 (Dima) i 35,79 (Xavi).



El Xavi, fent marca a les tanques sense haver-les entrenat



El Dima, llançant la javelina amb el colze embenat

A la resta de curses, el Marc va aconseguir uns bons 24,5 al 200, no vàlids per només tres dècimes de vent a favor. Al 400, el Guillem, tot i patir el fort vent en contra a la contrarrecta, va finalitzar la volta a la pista en 54,6; a la següent jornada, el ritme excessivament tàctic del 800 i les molèsties que tenia en una cama li van impedir passar del sisè lloc amb 2:17,3. Per la seva banda, al 400 tanques el Sergio va estar a punt de superar el penúltim classificat als últims metres de la cursa, i l'esforç li va valer MMP amb 1:12,6. Finalment, el Carlos va col·laborar al relleu 4x400 amb una molt lluitada primera posta, on va cedir molt pocs metres a especialistes de la distància d'altres clubs (a l'anterior jornada, el Carlos va omplir el 3000 obstacles demostrant el seu enorme sacrifici).



El Carlos, demostrant coratge



Últim canvi d'un molt bon relleu

Finalment, als salts hi va haver bons resultats en general. A llargada i triple es va haver de lluitar contra el fort ben en contra; el Gerard va disputar les dues proves amb unes marques de 5,42 i 11,92, el Jan va fer 5,36 a llargada i el Lucio va aconseguir 10,76 al triple (omplint el pes l'altre dia). A l'alçada, el Ferran va saltar l'1,70 amb molta facilitat i gairebé sense haver-ho entrenat, mentre que el Sergio es va quedar a 1,45 amb un intent molt proper sobre 1,55.



Millor marca d'aire lliure per al Gerard al triple

Veurem què ens depara la final, el proper cap de setmana!

2 comentaris:

  1. Jo no hi seré el dia de la final de la lliga però espero q tot vagi el millor possible... ja informareu.

    I bueno, si no baixem (tot és possible xD) genial, pero si tant nois com noies baixem, sempre ens quedarà pensar q l'any q ve competirem junts... jeje.

    Aprofito per acomiadar-me dels qui no vinguin dilluns!

    Vagi bé!

    ResponElimina
  2. Equipo !

    Molta canya a la final de la lliga !!! A per totes !

    ResponElimina