dilluns, 7 de juny del 2010

Vius i sense pulmonia

Ració doble de competicions aquesta setmana: el primer Campmany al Serrahima dimecres passat i un trofeu passat per aigua a Can Dragó ahir.

Dimecres normalet, amb l'Esteve i el Sergio fent marca elèctrica al 100 (11.39 i 12.09 en aquest ordre -lògicament-) i l'Àlex fent un test al 400 com a preparació per a la lliga espanyola i acabant-lo molt sencer en 52.92.

Diumenge vam llevar-nos tots veient una forta pluja des de la finestra però uns quants valents (o il·lusos, que ve a ser el mateix) vam decidir anar a Can Dragó per si parava. I de fet va parar, no a temps perquè el Jan evités "arrebossar-se" al fossar de llargada (fent tot i així uns meritoris 5.79), però sí per fer el 100 i el triple en "sec". El Jan va arrodonir la jornada amb marca personal al 100 (11.87) i superant així el Marc, que s'haurà de venjar més endavant, mentre que el Sergio i la Laura van refer-se després d'unes sortides nefastes i van acabar en 12.14 i 12.88 respectivament. Per la seva banda, el Guillem va passar dels 12 metres al triple (12.08) amb un estil "peculiar" i sense trepitjar taula, o sigui que encara té molt marge de millora en una prova molt diferent al que acostuma a fer.

El problema va arribar al 200: poc abans de començar la primera sèrie va tornar a començar a ploure i va anar "in crescendo" fins que entre la tercera i la quarta sèrie masculina (la meva, precisament ¬¬) va arribar a volums de tempesta, i tothom va començar a fugir i a posar-se sota cobert excepte els cinc pringats que no ens vam retirar a la sortida de la sèrie i les noies, que aguantaven resignades el seu torn. La marca de la sèrie "dutxa" va ser molt discreta, més propera als temps de natació que als d'atletisme, i la manera d'avançar per la pista potser també. Per acabar-ho d'arrodonir, a la sèrie femenina es va espatllar el foto-finish i la Laura es va tornar a quedar sense marca vàlida (i va córrer molt bé!); a veure si demà passat finalment se li posa tot de cara i fa la tan desitjada marca estratosfèrica (perquè baixarà de 26.50, ja veureu :P).



El Sergio-Bolt a la seva sèrie del 200 a Can Dragó, abans d'anar a buscar les patates del MacDonalds que donaven com a obsequi a l'Heron City :D

Abans d'acabar l'article, aprofitem per felicitar novament el Gerard i el Ferran pels seus recents aniversaris (i pel berenar tan bo que ens han ofert avui!). També voldríem avisar-vos que demà passat hi haurà un espectacle molt interessant al Serrahima, amb la llargada freestyle protagonitzada per l'Esteve i el Sergio, i potser també amb la Laura2 en acció a l'alçada, que no freqüenta gaire les competicions barcelonines! Entre això, el 200 "volador" de la Laura1 i el retorn oficial del Marc a les pistes, no us podeu perdre la competició per res del món!!!

3 comentaris:

  1. Molt bo l'article!! jejeje.

    Primer de tot felicitar el Sergio, Esteve i Jan per les marques del 100!!

    I q dir de diumenge... xD, només diré q espero q aquest dimecres no passi res extraordinari (tot i q crec q per baixar de 26,50 ha de passar algo extraordinari, jeje).

    Felicitats al Gerard i Ferran i gràcies per la merendola!! :).


    Ens veiem!

    ResponElimina
  2. Enhorabuena Laura1! hoy por fin no han podido contigo ni el viento, ni la lluvia, ni la tecnología! La tormenta perfecta se ha acordado de ti! ;)
    Los demás también lo habéis hecho genial así que felicidades a vosotros también!
    Hasta mañana!

    ResponElimina
  3. Muchas gracias Laura!!! La verdad es q estoy muy contenta, no me esperaba para nada mejorar tanto mi marca :).

    A ver cuando te vemos a ti competir eeh!! un día nos apuntamos las dos a longitud, q te parece?? jeje.

    Fins divendres!!!

    ResponElimina