dilluns, 26 de juliol del 2010

Grans actuacions dels nostres saltadors

Abans de marxar de vacances, fem una petita crònica sobre dos dels nostres saltadors.

D'una banda, hem de felicitar el Gerard ja que el passat 4 de juliol es va disputar a Amposta el Campionat de Catalunya Juvenil, i el nostre benjamin va aconseguir el què portava buscant tota la temporada, un salt per sobre dels 13m. Així doncs, va fer un magnífic salt de 13,09, amb un vent de -4,1. Amb aquest resultat, el Gerard va aconseguir la cinquena posició.

D'altra banda, felicitem el nostre veterà, el Lucio, que ha obtingut uns molt bons resultats en els seus últims campionats.

El 27 de juny es va disputar el Campionat de Catalunya de Veterans a Sant Boi de Llobregat, on va quedar primer en l'alçada amb un salt de 1,57.
Pocs dies després, va tenir lloc a Arona (Tenerife), el Campionat d'Espanya de Veterans, on el Lucio va fer una magnífica actuació: 1r al triple amb un salt de 11,28 i 2n en alçada amb 1,55. Per últim, el passat dissabte 24 de juliol, es va disputar el Campionat d'Europa de Veterans, a Nyiregyhaza (Hongria), i el Lucio va fer un gran salt d'alçada: 1,60!!! ENHORABONA LUCIO!

Bon estiu i a carregar les piles per començar a tope el 8 de setembre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada