dilluns, 4 d’octubre del 2010

Entrenaments a la platja

Ha començat una nova temporada i en teoria els "benjamines de primero" hem passat a "benjamines de segundo", o almenys és el que diu ara el Fernando per fer-nos treballar una mica més que l'any passat. Però el grup també s'ha motivat més que la temporada anterior, i així hem decidit començar a entrenar a la platja els dissabtes al matí. De moment portem dues setmanes consecutives anant-hi, esperem que continuï la ratxa!

Dissabte passat vam quedar a les 10 h a Zona Universitària, davant d'Empresarials, i vam desplaçar-nos en cotxe fins a la platja de Castelldefels, lloc que hem triat per als entrenaments perquè té molta superfície i no està gaire massificada. Primer vam fer una rodada de 20 minuts on trenca l'aigua: 10 minuts cap a una direcció i altres 10 minuts de tornada per compensar cames. Una mica d'estiraments i a "matxacar" les cames amb unes quantes racions de "decas" a la part tova de la sorra: segons de triple, esquerre esquerre dret dret, dos un dos un... A continuació, la part més divertida, les sortides, on ens vam poder "picar" una mica entre nosaltres. De fet, les primeres sortides van ser de dos en dos i vam acabar demanant una sortida massiva per acabar.



Al final de tot, uns quants progressius per la vora del mar (amb cert públic "mirón", tot s'ha de dir) i una última sortida per a alguns voluntaris però amb una meta diferent: l'aigua. La temperatura era més que agradable per banyar-se.



Esperem que aquesta activitat es consolidi al grup i que finalment aconseguim que un cap de setmana s'hi uneixi el Fernando (missatge "anònim": per un cap de setmana que no vagis a cronometrar no passarà res :P). I que, com a resultat d'aquestes sessions, aconseguim bones marques ja des de la temporada de pista coberta.

2 comentaris: